fitness kun for kvinder


”Kun for Kvinder” afdelinger i fitness dk
fitness dk har separate afdelinger i flere centre, hvor der kun er adgang for kvinder. Træning i ”Kun for Kvinder” afdelingerne foregår med fokus på velvære i uformelle og afslappede omgivelser. Her er du velkommen, som du er.

Afdelingerne har egne aflukkede træningsfaciliteter og enkelte centre har endvidere omklædningsrum og bad i umiddelbart tilknytning til ”Kun for Kvinder”
afdelingen.

Med ”Kun for Kvinder” har fitness dk dannet rammerne om dit fitness- og velværecenter, hvor du kan lade op og få fornyet energi til dagens mange gøremål og udfordringer. Ved at investere tid i dit eget velvære, vil du hurtigt opleve et større overskud. Læs mere om de enkelte "Kun for Kvinder" afdelinger under de enkelte centre:


Adelgade

Friskohuset

Nygårdsvej

Randers

Valby



”Kun for Kvinder” center i City 2
fitness dk har 1 center, der udelukkende er for kvinder i Tåstrup i City 2.

Centrene har komplet træningsudstyr, varierede holdtræningsmuligheder og et veloplagt kvindeligt personale, der er klar til at give dig en professionel
træningsvejledning.

Vi lægger et træningsprogram sammen med dig ud fra dine specielle behov, og hvis du ønsker individuel vejledning mht. kost, kan du bestille en tid hos vores kostvejleder. Læs mere om "Kun for Kvinder" centret her:


City 2 i Taastrup

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Det lyder da rigtig godt, det har jeg faktisk ikke set før, det vil jeg sige videre til mine veninder.