Drømmen om playboy


Under en sort dunjakke og med en kop kaffe i hånden, venter 24-årige Annie på at tage fat på dagens arbejde. Der er ikke noget at sige til, hun skutter sig og tripper lidt på de 12 centimeter høje hæle. Indenunder er hun kun iført bh og blondetrusser, som ikke engang dækker nok til at skjule, at hun har været flittig med skraberen her til morgen.
Der følger lidt gåsehud med, når man kaster sig ud som den næste Se og Hør pige. Men Annie er klar til at betale de omkostninger, der skulle komme.

- Jeg gør det, fordi jeg håber, mine billeder også kan sælges i udlandet, hvor der er flere penge i det. Størst er selvfølgelig Playboy . Men jeg gør det også på grund af bekræftigelsen. Faktisk har jeg svært ved at forstå, hvorfor folk vil sidde og se på mig. Du skulle se mig klokken syv om morgenen. Det er ikke noget kønt syn, griner Annie, som til daglig arbejder i et konditori. Men ikke denne søndag eftermiddag, hvor hun for anden gang i sit liv forsøger sig som Se og Hør pige.
Spinkel pige Fotografen er klar, og Annie smider jakken.
Idet hun står foran linsen, ligner hun pludselig ikke længere en spinkel pige, som godt kunne bruge et par uldne underbukser. I stedet får hun et udtryk i både øjne og krop, som man ikke behøver sidde i en skurvogn med en livlig fantasi for at tolke. Svej lidt mere i ryggen. Numsen lidt mere op. Super.
Instrukserne kommer fra 30-årig Joan Divine, som står på sidelinjen med makeup pensler og olie på flaske. Hun er stylist på opgaven, og ved, hvad der virker, når hun opfordrer Annie til at 'spænde op' eller 'putte en finger i munden'. Siden hun var 16, har hun selv været model, og i dag har hun firmaet Samsoephotography.com samme med kæresten Thomas, der er manden bag kameraet. De er en del af den ny generation af erotiske-fotografer, som møder op på location med mindst seks lamper, metervis af ledning og en propfyldt beautyboks.
Selv siger de, at tiden er forbi, hvor det var nok at stille en nøgen pige på en stige med en pensel i hånden.
I dag skal en nøgenmodel ikke bare være en, som mænd drømmer om . Hun skal også helst være en, som kvinder drømmer om at ligne.
Men selvom Annie er iført undertøj i den dyreste prisklasse og ligger på en guldsofa med velour-tapet i baggrunden, så er slutresultatet det samme som altid. Til sidst er hun helt nøgen kun dækket af de lange støvler i blankt læder og en udstrakt hånd foran den aller sidste intime sprække. Fritidsbeskæftigelse Thomas sveder bag kameraet. Ikke på grund af modellen. Men fordi teknikken driller. I det hele taget er der ikke meget lummer, halvfed, pigefotograf med skumle bagtanker over ham. Han ligner en, som lige er trådt ud af et motionscenter, og til daglig arbejder han langt væk fra nøgne kvinder som sælger i telebranchen.
Endnu er Se og Hør pigerne og de erotiske fotos stadig kun en fritidsbeskæftigelse. Men han og Joan har store ambitioner om , at det skal blive langt mere. Om en måned lancerer de websiden Divine Models, som de håber kunne blive et europæisk svar på Playboy.
Billederne af Annie skal også sendes til Playboy . Bliver de optaget, vil de både give penge og prestige.
Hun er derfor så nysgerrig for at se digital-billederne efter optagelsen, at hun ikke engang trækker i tøjet, før hun kigger dem igennem. Hendes blik er kritisk, når det handler om hende selv. Hun har allerede fået lavet næsen mindre og brysterne større hos en plastikkirurg. Men denne gang er hun tilfreds. Og selv siger hun, at det ikke bekymrer hende, hvad andre mener om hendes job.
- Mange tror, at man er en billig trunte, når man får taget sådan nogle billeder. Men for mig er det da bare fantastisk, hvis jeg kan tjene penge på at se sådan her ud, siger hun og understreger, at både hendes mor, far og farmor bakker op. Selv kæresten er stolt af billederne.
Han behøver heller ikke bekymre sig om de 30-40 mail, Annie dagligt får på Facebook, hvor hun har lagt sine erotiske billeder ud.
- Jeg er slet ikke interesseret i fyre, som ser mig på den måde. For mig er det mit arbejde. Privat går jeg i udvasket træningstøj og knold i nakken 90 procent af tiden. Det er sådan jeg føler mig sexet, siger hun og tripper lidt på stedet. Gåsehuden er kommet tilbage.
Nu ligner hun en, som trænger til at hoppe i et par joggingbukser med knæ.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Telefonsex Chat

private sexkontakte

Nackte Amateure