Lad os tage ud og shoppe paa Sky Mall

Sommeren er officielt her, hvilket betyder, sommer rejser. Efter at du har haft en afslappende morgen at fjerne alt dit tøj foran en tusinde fremmede, der også kaste deres Klæder, at få en full-body X-Ray og fandt ikke plads i de overliggende rum for din håndbagage, som er klemt ind et center plads til mellem en fed person og en skrigende baby, og sidder ude på asfalten i en time, før du tager ud, er du behørigt belønnet af chancen for at shoppe fra komfort i dit undermålere sæde. Tid til endnu et kig på SkyMall magasinet at se, hvad store gaver til fantastiske priser i øjeblikket tilbydes. Disse er faktiske elementer. Og endnu mere funktionelt end nogle af de bryllup gaver min søn Matt & Kim modtaget.
Du er velkommen, ved den måde.

"De tisser Boy i Bruxelles" Statue og Fountain-klasse op Deres fælles med denne dejlige springvand af en dreng tisser. 175 dollar (omfatter pumpe, men du skal give din egen gult farvestof)

Solbriller, der svæver-For virkelig dumme folk, der mener, at dette er en stor redningsvest. 89,95 $ (men hvad er prisen for at redde dit liv?)


En elektronisk indkøbsliste arrangør-Nu skal du aldrig skal skrive en indkøbsliste nogensinde igen! Bare tænk på alle de papir og blæk du vil spare! Kun 89,99 dollar.

Den Weed tæv Golf Driver-Bringer ny betydning til multi-tasking. $ 39,95


The Grand Tiki Tabel-Hvem ville ikke ønsker dette smagfulde element i deres hjem? 99,95 dollar.

Den Hovedpine Lindrer Wrap-Ja, kan det synes at være som alle andre normale hovedet wrap, men det blev udviklet af en neurolog (selvom de ikke sige, hvem). Og lad ikke det faktum, at folk griner af dig for at bære det tage væk fra de formodede fordele. Sikker på at du kunne tage en Tylenol i tredive cents, men er det ikke bedre at købe dette for kun 49,95 $?

The Eye Træthed Forebyggelse Fit Over Solbriller-De går over din almindelige briller og dværg dit ansigt gør man kigger 80 år gammel, men på kun $ 79,95, de er et rigtigt godt tilbud. Medmindre du går ind i CVS og få det samme i seks bukke.

Altid Cool Pillow-I modsætning til at tage nogen pude og bare sætte det i køleskabet i ti minutter. 89,95 dollar. Medmindre selvfølgelig, med "cool" de er henviste til at være med stil - i så fald er dette punkt a stjæle, fordi du kender svært det er at holde op med pude mode.


Bone Formet Puder-For jeres hunde. Fås i syv farver, selvom hunde ikke kan se farver. $ 19.95. Køb en buket, fordi hunde har en tendens til at spise knogler.


Autentiske Notre Dame Bænk-sammen med autentiske Notre Dame splinter. 249,99 dollar. Jeg ville få et par af hund knogle puder, fordi disse bænke er hårdt.


Kaptajn Jack Sparrow er Sword brevåbner-Fordi du ved, hvor meget mail-pirater få! $ 19.95.

Kaptajn Jack Sparrow er Onyx Flower Ring-Noget som dette skulle koste en arm og et pløk ben, men det er dit for kun $ 129,00!

Verdens første Hands-Free Home Use Laser Hair Therapy Treatment til Combat Hårtab - Hannibal Lector-typen hjelm til mænd, der kan ikke være flov nok ved at bære forbløffende toupéer. 499 dollars.

Kemi Ur-Hvert tal vedrører det tilsvarende atomare element. Her er, hvad den siger om dig - du er organiseret, videnskabelige, og vil aldrig blive lagt i en million-trillion år. 29,95 dollar.

Have dit kreditkort klar!

Ingen kommentarer: