Doghouse Riley paa Crazy Eyes Cover og myten om \ "liberale medier \"

Flagermus Venstre / kaster Højre:

.... Hvad er der galt ved det Newsweek Bachmann dækning - og en eller anden måde, har ingen at min viden nævnt \ "er den slags land, hvor en religiøst mazed Bibelen saleswoman satser nogen form for national nyhedsdækning \" - det er ikke et eksempel på Librul Media skævhed, der gør FOX se godt ud. Liberal Media? Det er skide Tina Brown. Det er markedsføring. Det er reduktionen af ​​alt til Celebrity sladder, som begås af de Roone Arledge af Literacy ...

... Vi har hørt det lort om Sarah Palin. Vi hørte det om George W. Bush, mere til det punkt, og se hvor, der fik os. Ingen sagde, at det var uetisk at gøre grin med John Kerry eller Al Gore eller Mike Dukakis. Det er bare godt fortiden tid for fyrre noget mandligt commenters erkende, at dette er noget ensidig kamp, ​​at denne slags ting er den rigtige store varelager - kofangeren-mærkat vittighed, Messias karikatur - og krævende ensidige nedrustning fra Venstre, endsige fra \ "The Left \", er latterligt.

Doghouse Riley er blevet en af ​​mine daglige must-læser. Tjek ham ud.

Og mens du er på det, så tjek denne opgørelse, der viser både konservative og liberale bliver dinged af sensationslystne dækker.

Så spare os for de klynker, Bachmanniacs. Vi ville alle være bedre tjent, hvis begge parter gik efter pressen til at begå denne overfladiske, \ "optik \"-besat, fortællende-drevet bullshit, som de kalder journalistik snarere end klynker over, hvordan de er \ "i tanken \ "til den anden side. Den mainstream medier bare generelt stinker hele vejen rundt. Det hævdes, at de er at tage parti netop giver disse idioter dække af at sige \ "Nå, er begge sider, siger vi at være unfair over for dem, så vi skal være afbalanceret. \"


Ingen kommentarer: